EAU DE KOM

  • Oslo, Norway

Som mange ektefeller er vi glad i hverandre, og i tillegg har vi en felles lidenskap for design og kommunikasjon. Det er to adskilte fag og bransjer men absolutt avhengig av hverandre og sammen skaper disse en helhet og en fullkommen presentasjon.

Eau De Kom består av oss to og vi tar ikke på oss flere oppdrag enn det vi behersker. Vi har veldig trua på den nære relasjonen mellom kommunikatør og kunde, og involverer våre kunder i absolutt alle prosesser. Vi mener at budskapet er like viktig som innpakningen, og samkjører vi disse, får vi god visuell kommunikasjon.

Fordelen med at vi er to stykker er at vi begge har direkte kontakt med klienten, den største ulempen kan være at vi muligens ikke har kapasitet til ditt prosjekt. Men har vi kapasitet, går vi ”all-in”.

Kort om oss
Anita D. Chawla er utdannet innen kommunikasjon og har jobbet med rådgivning, prosjektledelse og grafisk design. I tillegg er hun lidenskapelig opptatt av språk. Hun har utviklet talentprogrammer, jobbet med kommunikasjon i helsebransjen og har i tillegg redaksjonell erfaring fra avis.
anita@eaudekom.no / tlf. 98 41 41 98

Deepak Chawla har utdannelse innen grafisk design og interaksjonsdesign. Han har mange års erfaring fra reklame- og designbyråer i Oslo, og har jobbet innen mange disipliner i feltet; identitet, emballasjedesign, retail/butikk, redaksjonell design og illustrasjon, for å nevne noen.
deepak@eaudekom.no / tlf. 911 04 973

Vi har i tillegg noen veldig gode venner i bransjen som driver med app-utvikling, web-utvikling og trykk. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål, eller ønsker å drøfte et prosjekt du sitter på.
Gleder oss til å bli kjent med deg.

Clients

Kunder vi tidligere har jobbet med:, Volvo, 7-Eleven, Narvesen, Seema, Sport 1, Montér, Northland, O3-klinikken, Papp Forlag, Pizzabaronen, Advokatfirmaet Shah, SCA Tork Hygiene Products, Assister meg